• A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

LISTOPAD 2019.
PUSČPSN
1
8
17
212327
2829   
       

Novosti

ANKETA

ANKETA

U sklopu projekta "Nevidljiva Močvara" provodimo istraživanje publike kako bi vam i u budućnosti mogli nuditi kvalitetan sadržaj i kako bi kontinuirano mogli unaprijeđivati naše usluge. Izdvoji par minuta svog vremena da nam u tome i pomogneš. Hvala ti puno i vidimo se u Močvari! Više

: 20.07.2019.


NATJEČAJ ZA STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE

NATJEČAJ ZA STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE

Zanima te organizacija kulturnih događaja? Briješ na produkciju, promociju, marketing? Želiš pisati i razvijati projekte u kulturi i naučiti kako funkcionira nezavisna kulturna scena? Želiš zaviriti u svakodnevni život jedne udruge u kulturi? Prijavi se na naš natječaj za stručno osposobljavanje do 20. svibnja i postani naš novi kolega! Više na mochvara.hr/sor.

: 08.05.2019.


GRIMIZNA LAGUNA - NOVA KNJIGA STRIPOVA IGORA HOFBAUERA I JONATHANA BOUSFIELDA U PRODAJI

GRIMIZNA LAGUNA - NOVA KNJIGA STRIPOVA IGORA HOFBAUERA I JONATHANA BOUSFIELDA U PRODAJI

U izdanju URK i kluba Močvara te izdavačke kuće UPI2M BOOKs se pojavila knjiga stripova Grimizna Laguna. Smješten u prekrasnom izoliranom zaljevu, turistički kompleks Grimizna laguna izbirljivom suvremenom turistu nudi sve što bi mogao poželjeti: pješčanu plažu, dobro opremljeno odmaralište, orkestar, park s divljim životinjama, pa čak i vlastito groblje. Svašta se može dogoditi na takvom mjestu. Saznaj više na mochvara.hr/grimiznalaguna.

: 06.05.2019.


NEVIDLJIVA MOČVARA TE ZOVE!

NEVIDLJIVA MOČVARA TE ZOVE!

Želiš upoznati kul glazbenike i druge umjetnike i popiti pivu s njima? Saznati kako funkcionira tvoj omiljeni klub Močvara, tko su ljudi koji ga vode i zašto baš to rade? Ili se možda želiš uključiti i u rad kluba ili čak napraviti svoj vlastiti program u njemu? I pritom naučiti neke zanimljive vještine kao što su tehnička strana cijele priče, bukiranje izvođača, promocija programa… Nevidljiva Močvara te zove da zaviriš iza kulisa kulturnih događanja kroz niz neformalnih druženja s glavnim akterima naših programa i nama koji vodimo klub. Ako te zanimaju izložbe, kazalište, film, koncerti, književnost i različite radionice - javi nam se na mail nevidljiva@mochvara.hr. Napiši samo da se želiš uključiti, a mi ćemo ti javiti kada se događaju naše uzbudljive nevidljivomočvarske akcije… Vidimo se u Močvari!

: 03.05.2019.


20 GODINA MOČVARE & CIRKOBALKANA 7

20. rođendan Močvare slavimo točno 20 dana - od 1.5. do 20.5. Chekirajte detaljno naš program na mochvara.hr/20godina i saznajte kakve smo sve uzbudljive programe za vas osmislili. Ovaj rođendan nećemo slaviti sami, već će nam se sa svojim sedmim izdanjem pridružiti i CirkoБalkana čitavim nizom kvalitetnih predstava za velike i male, radionica, slušaona i popratnog programa kako bi nas podsjetili da je život ionako tek jedan šareni i veseli cirkus koji tako brzo proleti da ponekad dvadeset godina izgleda kao tren, baš kao što je slučaj i s ovih naših prvih (a nikako zadnjiih) dvadeset. Za ovu posebnu priliku napravili smo i novine koje ćeš moći naći kod nas u klubu i na raznim drugim lokacijama u gradu. Osim tiskane verzije, imamo i online verziju.

: 01.05.2019.


20 GODINA MOČVARE!

20 GODINA MOČVARE!

Vjerovali ili ne, Močvara se otvorila na današnji dan, 16. travnja, prije točno 20 godina!

Desetak entuzijasta iz URK-a, aktivnih tada u nekolicini lokalnih underground bendova, odlučili su pokrenuti svoj klub u kojem nema granica i koji će otvoriti širom svoja vrata različitim rubnim i manje rubnim pojavama. Početni volonterski zalet stvorio je takvu energiju koja omogućava da Močvara i danas punom parom radi i stvara.

Povodom ove impresivne godišnjice, koja se i nama samima čini nevjerojatnom, organizirali smo u suradnji s CirkoБalkana festivalom dvadesetodnevnu proslavu rođendana uz presjek naših programa koji će se odvijati u Močvari i Cirkobalkana šatoru.

Vidimo se u Močvari!

Baci oko na program rođendana:
mochvara.hr/20godina

: 16.04.2019.