• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

STUDENI 2021.
PUSČPSN
15
1012
17
23
     
       

Novosti

MOČVARIN MIXTAPE BY POT LISTA!

MOČVARIN MIXTAPE BY POT LISTA!

"Močvarin mixtape je samo mali pregled nekih od izvođača koji su u klubu nastupali tijekom 15 godina rada. Kornel, Darko, Six i Bobo su samo 4 od desetina osoba koje su u minulom periodu uložile svoje vrijeme i energiju da bi klub preživio i nastavio živjeti na Trnjanskom nasipu. Tu su i njihova sjećanja na neke od koncerata…". Chekiraj mixtape na potlista.com.

: 09.06.2014.


POČETCI KUM-a (KAZALIŠTE U MOČVARI) - INTERVIEW S MARIOM KOVAČEM

POČETCI KUM-a (KAZALIŠTE U MOČVARI) - INTERVIEW S MARIOM KOVAČEM

"Kako sam tada i sam bio dio kazališne grupe Schmrtz Teatar koja nije imala prostor za probe ili nastupe sve do pojave Attacka (Autonomne Tvornice Kulture), prihvatio sam ponudu Močvaraca da organiziram nastupe alternativnih, studentskih, nezavisnih i srodnih kazališnih grupa i pojedinaca koji su imali srodne prostorne probleme. Vremenom se to razvilo u stalni i dobro posjećeni poligon na kojem grupe predstavljaju svoj rad, upoznaju jedni druge i čak šire svoje članstvo i publiku." Pročitajte cijeli interview s kazališnim redateljem Mariom Kovačem na Ziher.hr.

: 08.06.2014.


TVORCI MOČVARINOG (VIZUALNOG) IDENTITETA

TVORCI MOČVARINOG (VIZUALNOG) IDENTITETA

Povodom 15. rođendana Močvare na Vizkulturi je objavljen interview s Igorom Hofbauerom i Darkom Kujundžićem. Pročitaj interview na vizkultura.hr.: 06.06.2014.


INTERVIEW - 15. GODINA RADA KLUBA

INTERVIEW - 15. GODINA RADA KLUBA

Povodom 15 godina djelovanja kluba Močvara pročitajte poveći interview s jednim od osnivača Močvare, Kornelom ŠeperomMuzika.hr: 05.06.2014.


15. ROĐENDAN MOČVARE - PROGRAM

15. ROĐENDAN MOČVARE - PROGRAM

Objavili smo program 15. rođendana Močvare! Klik na www.mochvara.hr/15rodjendan.: 27.05.2014.


BOOKSA - IZLOŽBA VIZUALA KLUBA MOČVARA

BOOKSA - IZLOŽBA VIZUALA KLUBA MOČVARA

U ponedjeljak 26.05. u klubu Booksa otvarena je mala izložba vizuala kluba Močvara u sklopu proslave 15 godina postojanja vjerojatno najutjecajnijeg kluba nezavisne glazbene i kulturne scene u Zagrebu. Močvarin plakati, programske knjižice, publikacije, flyeri, omoti cd-ova su već odavno prepoznatljivi svojim izuzetnim vizualnim identitetom i obilježili su velik dio povijesti alternativne scene u Hrvatskoj te ostvarili i zapažene rezultate u inozemstvu. Izložba je realizirana na inicijativu i uz veliku pomoć naših dragih prijateljica iz Bookse i Centra za dokumentiranje nezavisne kulture, a mi vam savjetujemo da dođete u jedan od najugodnijih prostora u gradu i provjerite zašto je Močvarin dizajnerski tim tako poseban.
Vidimo se u Booksi! 

Pregledaj plakate na Flickr-u ili Facebook.

: 26.05.2014.


Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.