• A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

RUJAN 2020.
PUSČPSN
3
7
14
    
       

ProgramPETAK 08.11.2019. • VRATA 21:00 • POČETAK 22:00 • UPAD 60/80 KN

DRAGRAM: BOUDOIR BY HOUSE OF FLAMINGO

HOUSE OF FLAMINGO (Zagreb)


upad: 60/80 KNHouse Of Flamingo, pogođen nedaćama financiranja iz javnog proračuna RH, ove jeseni svoju drag sezonu u Zagrebu otvara pozivom u zadimljene i opojne prostorije svog ekskluzivnog bordela. Po šesti nam se put pridružite na DRAGramu, festivalu drag umjetnosti i izričaja (a ove godine i zavođenja), koji je tematski orijentiran na burlesku. Evo kakvi vas ovozemaljski užitci očekuju 7. i 8. studenog na nekoliko lokacija u gradu:

7.11. // 10:00 - 11:30 // Zagrebački plesni centar / Zagreb Dance Center (Ilica 10/1) | THE ART OF ELEGANCE - radionica burleske by Miss Betsy Rose

Ovogodišnji DRAGram otvaramo radionicom "The Art of Elegance" koja će vam dati sve potrebne alate kako biste i vi postali majstorica zavođenja, bilo u privatne ili potencijalno profesionalne svrhe. Radionicu vodi jedna od najhvaljenijih burlesknih umjetnica Velike Britanije - Miss Betsy Rose. Get your ass up, show her how you burlesque! Kao bivša profesionalna balerina, Miss Betsy Rose posvećuje pažnju linijama tijela, te načinima na koji balet utječe na elegantnost pokreta i burlesknu izvedbu. Ova je radionica jedinstvena prilika da upoznate i radite s jednom od najelitnijih burlesknih performerica i otkrite svoju unutarnju elegantnost i burlesknu božicu!

Na radionici mogu sudjelovati svi zainteresirani, ali zbog tehnika koje se koriste primarno je namijenjena osobama s postojećim plesnim iskustvom. Sudjelovanje je besplatno (uz ograničen broj sudionika). Prijavite se zaključno sa srijedom, 6.11. na e-mail ask.flamingo@gmail.com uz naznaku "Prijava na radionicu The Art of Elegance".

7.11. // 19:00 // YIHR.hub (Đorđićeva 8a/II) | BURLESKA KAO UMJETNIČKA PRAKSA - razgovor

Prvi dan DRAGrama zaključujemo tribinom o burleski kao umjetničkoj i izvedbenoj praksi, na kojoj će sudjelovati ovogodišnji gosti festivala: Miss Betsy Rose i Dave The Bear. Kako se postaje burleskna performerica i koje se sve kriterije osoba mora zadovoljiti kako bi se smatrala profesionalcem u ovom području? Koje sve alate koriste i koji ih je splet okolnosti doveo do toga da žive upravo od ovog umijeća? Kako se nose s predrasudama o ovoj izvedbenoj formi? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja doznajte u opuštenom razgovoru kojeg će voditi i moderirati Mr. E i Sorel.

8.11. // 22:00 // Klub Močvara (Trnjanski nasip bb) | HOUSE OF FLAMINGO BOUDOIR SHOW

U sada već revijalnom tonu, "DRAGram: Boudoir" zatvorit ćemo spektakularnim show programom od kojeg će vam proključati krv. Show program ove vam godine u kontinuiranom narativu donose House of Flamingo performerice Colinda Evangelista, Entity, Spazam Orgazam i Roxanne uz naš Flamboyance dance crew. Sve one zajedničkim snagama pripremile su jedno sasvim novo House of Flamingo iskustvo. Kako bismo ovaj senzualni show učinili još posebnijim, na sceni će nam se pridružiti i naši gosti iz Velike Britanije, Miss Betsy Rose i Dave The Bear.

Ulaznice za Boudoir Show potražite u Octopus piercing studio (Gundulićeva 31) po pretprodajnoj cijeni od 60 kuna. Na dan programa, ulaznice za Boudoir Show iznosit će 80 kuna.

Čekamo vas raširenih ruku i nogu!

Produkciju "DRAGram: Boudoir" potpisuje najružičastija umjetnička kuća House of Flamingo. Program se realizira uz financijsku podršku Gradskog ureda za kulturu Grada Zagreba te Prostora rodne i medijske kulture K-zona (kroz projekt "Mapping the Unseen Zagreb"). Logističku podršku pružaju URK Močvara, Zagrebački plesni centar, Inicijativa mladih za ljudska prava te Octopus Piercing & Tattoo studio. 

Klub Močvara nije organizator koncerta. Za dodatne upite javite se na ask.flamingo@gmail.com.

više na facebooku

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.