• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

SIJEČANJ 2022.
PUSČPSN
12
34589
172023
24262730
31      

ProgramNEDJELJA 10.04.2022. • VRATA 19:00 • POČETAK 20:00 • UPAD 65/75 KN

MANIFEST CRNILA

BEDNJA (Varaždin), DEMON HEAD (Danska), SLAEGT (Danska)


upad u pretprodaji: 65 KN, na dan događanja na blagajni kluba: 75 KNZa ulaz u klub potrebno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu s QR kodom kao i osobnu iskaznicu.Manifestacije crnila su nužnost u pandemijskim vremenima. Primijećen je evidentan nedostatak metalskih uprizorenja i jednostavno, moramo to promijeniti. Ovoga puta, u goste nam dolaze zlikovci s daleka sjevera koji su u virusno doba nastavili vlastiti progres, s novim albumima koje predstavljaju pred vama. U sklopu "Nine black torches" turneje i uz goste s vlastita sjevera s nama su: Demon Head (heavy doom rock), Slaegt (heavy black metal), Bednja (post black metal).

DEMON HEAD (Kopenhagen)
Web: Facebook, Bandcamp

Demon head su dobro čuvana tajna kopenhagenskog podzemlja čiji se naporan rad u posljednjih gotovo desetak godina bazirao na stalnim izdanjima koja su evoluirala iz prvobitnog pomalo doomerskog heavy metala u nešto što sam nazivaju dijaboličnim rockom. Uz sva navedeno, počeli su ubacivati darkerske i thrash elemente stvarajući zanimljivu kombinaciju i pomalo unikatnu hibridizaciju metala. Njihov zadnji rad je prepoznao i Metal Blade, u čijem se sastavu nalaze i dalje.

SLAEGT (Kopenhagen)
Web: Facebook, Bandcamp

Slaegt dolaze iz iste kaljuže iz ista podzemlja kao i kolege im iz kombija. Ipak, njihovo zlo se krilo u prvobitnom black metalu koja je tadašnju atmosferičnost postepeno počelo nadograđivati heavy metal utjecajima. Danas jednako plove u oba žanra, puno turiraju te nam predstavljaju svoj novi LP koji će tek izaći pod okriljem Century Media rostera.

BEDNJA (Varaždin)
Web: Facebook, Bandcamp

Bednja su stari znalci manifestacija. Svoj prvi dolazak u nekropolu su obavili u sklopu ova ciklusa i rado ih vidimo na pozornici jer i njih je pandemija zaključala u garažu što je naposljetku iznjedrilo novi "Ponosni u smrti EP" koji uključuje nove stvari i obrade. Ovim putem će ga promovirati nadamo se u cijelosti uz osvrt na dosadašnje black metal hitove s početka im karijere.

više na facebooku

Slični događaji

ČET 03.03BLACK METAL GIG: REVENGE, MISTHYRMING, ULTRA SILVAM, EMBRACE OF THORNS Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.