• A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

SVIBANJ 2020.
PUSČPSN
13
25
       

ProgramNEDJELJA 05.04.2020. • VRATA 21:00 • POČETAK 21:00 • KRAJ 22:00

MOČVARA FB LIVE SESSIONS

R O G I (Srbija), STROBERIZ (Srbija)
Live stream na Facebook stranici MočvareZa nedjeljni chill za vas će nastupiti R O G I i Stroberiz!

Večer otvara Rogi, čiji senzualni glas će otopiti vaša srca. Ovaj put će nastupiti u akustičnoj formi, onoj u kojoj i nastaju sve njegove pjesme. Rogi vam ovim sessionom poručuje da budete dobri jedni prema drugima, ukućane zagrlite, a ostalima mašite, da karantenu iskoristite proaktivno, naučite kuhati, očistite kuću i slušate cijele albume jer sada konačno nemate izgovor brzog života.

Nakon Rogija slijedi Stroberiz, subotička kantautorica Anamarija Tumbas čiji izričaj će osvojiti sve ljubitelje indie i alter-pop zvuka. Stroberiz u izolaciji kuha, igra video igre, stvara muziku i trudi se da prigrli svoje mane a, kao u stihovima jedne pjesme beogradskog kantautora Tankman-a, ima jednostavan plan - da bude što bolji čovjek.

R O G I (Srbija)
Web: Facebook, Youtube

Rogi je aktualan glazbenik širokog osmijeha, šarenog stila i ukusa. Iza sebe ima album "U međuvremenu" (2016.) i nekoliko EP-eva. Njegov dominantni indie zvuk žanrovski je veoma difuzan, pod utjecajem jazza, bossa nove, r&b-a, funka i soula. Njegovu glazbu mnogi opisuju opuštajućom, a on se trudi da takva i ostane.

STROBERIZ (Srbija)
Web: Facebook, Youtube

Subotička kantautorica Anamarija Tumbas, pod stage imenom "Stroberiz", svojim pjesmama osvojila je pažnju ljubitelja indie i alter pop zvuka. Poznata je kao suradnica mnogih autorskih "underground" bendova kao što su Zli jezici, Sputnik i Wooden Ambulance. Kao solo izvođač nastupa od 2017. godine, od kada je obišla mnoge festivale i klubove u Europi, a svoj stil opisuje kao sladunjavi dark pop oslanjajući se na emotivne tekstove, električnu gitaru i loop-ove. 

više na facebooku

Slični događaji

PON 10.08INDIE FOLK GIG: DAUGHTER Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.