• A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

RUJAN 2020.
PUSČPSN
3
7
14
    
       

ProgramNEDJELJA 08.09.2019. • VRATA 14:00 • POČETAK 14:00 • KRAJ 19:00

MOČVARNA AURA: SRETNA ŠKOLA NA SAVI U TRI KORAKAOvu Močvarnu auru posvetili smo kraju ljeta i zabavnom dijelu povratka u školu.

Zbog što bolje organizacije, molimo da se obavezno unaprijed prijavite na radionice i trening za koje ste zainteresirani.
Program je namijenjen i djeci i odraslima.
Prijave: udruga.avokado@gmail.com.

14:00 - 18:00 RADIONICA KUHANJA
U ovom događanju moći ćete sudjelovati na interaktivnoj radionici kuhanja, u kojoj ćemo vam pokazati kako jednostavno pripremiti zdrave i fine zalogaje koje možete jesti za užinu u školi ili pak na poslu. Naučit ćemo kako izraditi brze i ukusne namaze i polpete za najfinije burgere i sendviče. Sva hrana je biljnog porijekla.
Radionicu vodi Ana Stuparić, udruga Avokado.

14:00 - 19:00 RADIONICA IZRADE NASTAMBI
Dio događanja posvetili smo radionici izradi nastamba za životinje. Na nasipu ispod drveća smjestit ćemo naš mali pogon i pokazat ćemo vam kako izraditi kućice i hranilišta za ptice, ježeve, mačke i hotel za kukce. Tijekom radionice učit ćemo zašto je važno postavljati kućice i hranilišta, gdje ih se treba postaviti, u koje godišnje doba, kojom hranom treba hraniti koje životinje itd. Ova radionica bit će i reciklažna jer ćemo koristiti odbačene materijale, koji bi inače završili u smeću, a mi ćemo im na ovaj način dati novu namjenu. Kućice i hranilišta moći ćete ponjeti sa sobom i postaviti u svoju okolinu, te tako pomoći životinjama. Djeca koja žele mogu kućice i hranilišta postaviti i odnijeti u škole i vrtiće kako bi zajedno sa svojim vršnjacima doprinijeli očuvanju flore i faune.
Radionicu vodi Mariana Vidmar, Centar za zaštitu životinja i prirode - Key

17:00 - 19:00 TRENING NA ZRAČNIM APARATUSIMA
U trećem dijelu događanja moći ćete sudjelovati u vođenom treningu na zračnim aparatusima, poput svile i trapeza.
Usudite se odvojiti stopala od tla i kroz svoju snagu i kreativnost u ovom vođenom treningu zakoračite korak dalje u svojim mogućnostima. Volite cirkus? Na pravom ste mjestu.
Trening vode Ivana Pedljo i Lidija Šola, udruga Tricycle Trauma.

više na facebooku

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.