• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

LISTOPAD 2021.
PUSČPSN
14
20
253031
       

ProgramNEDJELJA 29.08.2021. • VRATA 16:00 • POČETAK 16:00 • KRAJ 23:00 • UPAD 30 KN

MOČVARNI DNEVNI BORAVAK

TEROR TERARIJ (Zagreb), BAMOVI (Zagreb), MAMUT (Rijeka)


upad: 30 KNCovid putovnice nisu potrebne.
Koncert je sjedećeg tipa.
Zbog epidemioloških mjera vodimo pisanu evidenciju posjetitelja pa vas molimo da dođete prije početka koncerta kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak koncerta.
Močvarna terasa, od sad proširena na nasip, otvorena je svakim danom od 17 do 24 h.Upad na dnevni program je besplatan.
Upad u pretprodaji za večernji program: 30 kn


Močvarni dnevni boravak i Teror Terarij pozivaju vas na cjelodnevni program posvećen alternativnoj glazbi i kulturi!
Dnevni program koji traje do 19 sati je besplatan, a očekuje vas: radionica D.I.Y. prišivaka, izložba radova te glazbeni kviz.
U večernjem programu očekuje vas prava žestoka fešta na kojoj će nastupati Teror Terarij, Bamovi, i posebni gosti iz Rijeke - bend Mamut.

DNEVNI PROGRAM:
16:00 - 23:00 h - IZLOŽBA RADOVA BY: "TETOGRAFIJA" & "WASP"
16:00 - 18:30 h - RADIONICA DIY PRIŠIVAKA
Ponesi malo kreativnosti i dobre volje i napravi prišivak po želji!
17:30 - 18:30 h - GLAZBENI KVIZ
Glazbeni kviz na temu punk glazbe u Hrvatskoj i svijetu! Za najbolje odgovore osigurane su nagrade.

VEČERNJI PROGRAM
19:30 - 20:00 - TEROR TERARIJ (Zagreb), (punk rock/cat punk)
20:00 - 20:45 - BAMOVI (Zagreb), (hardcore punk/bamcore)
22:00 - 23:00 - MAMUT (Rijeka), (alternativa/metal)

TEROR TERARIJ (punk rock/cat punk)
Teror Terarij najpoznatiji je po tome što puno shit postaju po Instagramu. Bend je nastao tijekom zimskog lockdowna 2021. godine i od tada su napravili 4 pjesme, od kojih je najpoznatija "Koronka" za koju su snimili i DIY spot. Inače se bave i organizacijom evenata i spašavanjem mačaka, a u Močvari će imati svoj prvi live nastup na kojem će se naći i coveri Satana Panonskog i One Piece Puzzle. Nedavno su snimili i prvu stvar u studiju a to je cover pjesme "Kiss my cock" od Satana Panonskog koja se nalazi na istoimenom tribute albumu u organizaciji No Profit Recordings. Bend čine Mariana Wasp (gitara), Chelsea Smile (vokal), Marko Saratlija (bass), a u pomoć za live nam stiže i bubnjar Bamova - Elian.

BAMOVI (hardcore punk/bamcore)
Što reći o Bamovima, tko ih ne zna, lako bi se s njima napio! Oni vole prijateljstvo, zajebanciju i pank, a kad sviraju iz njih se zna (doslovno!) dimiti. Snimili su demo koji se zove "imalo se, zezalo se" te nakon toga i album "InBAMyourSELFS". Nisu dugo svirali pa su posebno nabrijani na ovaj gig, od piva vole sve pa ih slobodno počastite nakon što izrokaju terasu Močvare! Bamovi su: Adžo - gitara, vokal, Saro - bass, Elian - bubnjevi, Sead - vokal.

MAMUT (alternativa/metal)
Mamut je bend koji sve devijacije i anomalije iz naše svakodnevice pretvara u zvuk alternativnog metala. Sve teme koje obrađuju su sirove, izravne i napucane vrtlogom osjećaja. Glazba Mamuta diše ničeansku filozofiju i štovanje mračnih zvukova koji nas vode u srce tame. Mamut su: Borna Žderić - gitara, Ivo Jurčić - gitara, vokal, Nino Šafar - bass, Rok Božić - bubnjevi.

više na facebooku

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.