• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

LISTOPAD 2021.
PUSČPSN
14
20
253031
       

ProgramČETVRTAK 26.08.2021. • VRATA 17:00 • POČETAK 20:00

POPUNJENO: MOČVARNA AKADEMIJA: PODRŽI SCENU

Mjesto događanja: Terasa Močvare

PARNEPAR (Zagreb), SNOOZE IN MOTION (Zagreb), MLADEN (Zagreb)


upad: 0 KN

Besplatnih ulaznica više nema u pretprodaji i neće ih biti na ulazu u klub.
Covid putovnice nisu potrebne.
Koncert je sjedećeg tipa.
Zbog epidemioloških mjera vodimo pisanu evidenciju posjetitelja pa vas molimo da dođete prije početka koncerta kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak koncerta.
Močvarna terasa, od sad proširena na nasip, otvorena je svakim danom od 17 do 24 h.PARNEPAR (Zagreb)
Web: Facebook, Youtube

SNOOZE IN MOTION (Zagreb)
Web: Facebook, Youtube

MLADEN (Zagreb)
Web: Bandcamp

U sklopu svoje dvanaestodnevne europske turneje koja obuhvaća Sloveniju, Mađarsku, Slovačku i Poljsku, Parnepar će za zagrijavanje u svom omiljenom klubu odsvirati nešto duži set satkan od starih uspješnica s EP-a "Kako, molim?" i "Dobar dan, izvolite" (oba izdana za Doomtown Records) te par novih nikad odsviranih pjesama.

Budući da ih na dijelu turneje prati neuništivi Snooze in Motion, logično je da zasvira s njima i u Močvari. Publika će moći uživati u presjeku njegovih EP-ova Romero, Korova i Cargo (sva tri izdana za Triple zed records). Ova dva benda spaja lo-fi estetika i garažni prizvuk, a bit će tu još i post-punka te klasičnog rock'n'rolla.

Taj će dan zasvirati i izuzetno mlada grupa Mladen koja kombinira klasični punk zvuk s mračnijim post-punkom. Zvuče kao neki bend koji su napravili riječki studenti 1984. godine kad su došli studirati u Zagreb. Ovo će biti prva prilika da čujete Mladena u akciji. Do sada su snimili jedan demo EP s 4 pjesme nazvan "Mi bez tebe".

Koncert se održava u sklopu projekta "Močvarna akademija" kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Zajedno do fondova EU. Više o Močvarnoj akademiji saznaj na www.mochvara.hr/akademija.

više na facebooku

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.