• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

STUDENI 2021.
PUSČPSN
15
1012
17
23
     
       

ProgramSRIJEDA 13.10.2021. • VRATA 19:00 • POČETAK 20:00 • UPAD 40/50 KN

RASPRODANO: EXOTICA SURF TRIO

Mjesto događanja: Močvarna terasa

L.H.D. (Sisak)


upad u pretprodaji: 40 KN, na dan događanja na blagajni kluba: 50 KN

Karata više nema u pretprodaji i neće ih biti na ulazu u klub.
Covid putovnice nisu potrebne.
Koncert je sjedećeg tipa.
Zbog epidemioloških mjera vodimo pisanu evidenciju posjetitelja pa vas molimo da dođete prije početka koncerta kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak koncerta.
Močvarna terasa otvorena je svakim danom od 17 do 24 h osim u slučaju najavljenih programa s naplatom ulaznica (provjeri na mochvara.hr).L.H.D. (Zagreb)
Web: Facebook, Bandcamp

Instrumentalni r'n'r trio L.H.D. samo je naizgled novi bend budući da ga čine Lada, Hrvoje i Dinko, glazbenici s preko dvadeset godina iskustva, nekima poznati kao članovi ugaslih The Bambi Molestersa. Trio isprepliće utjecaje nekoliko žanrova: garage, soul, exotica, surf, psihodelije i tvore jedinstven i svjež novi zvuk.

Kako bi bilo najbolje opisati o čemu je riječ?
L.H.D.: "Nove pjesme su potpuno svježe, otvorene i slobodne. Singl donosi dvije koje će se nekome možda učiniti potpuno suprotne, ali mi upravo u tome vidimo njihovu zanimljivost: kao noć i dan, kao krajnosti između kojih je sve moguće. Same su se izdvojile kao idealan par za singl. Ocrtavaju zamišljeni horizont unutar kojeg će zaživjeti sve ostale pjesme na albumu. Ono što nas najviše zanima na ovom albumu je sloboda u kreativnom postupku, na svim razinama njegova nastanka."

Prvi, dvostruki A - singl benda, objavljen je krajem 2019. godine i sadrži dvije pjesme: Boiling Water, Dreamy Girl i This Caramel Should Cover The Earth. Objavljen je za nezavisnu etiketu Dirty Old Label zajedno s novom bendovskom podetiketom, Red Drum, kao digitalno izdanje, dostupno za besplatni download, te kao klasični 7" vinil (u crnoj i neon violet boji).

Početkom 2020. godine izlazi i drugi dvostruki A - singl, Green Voodoo / Blue Umbrella kao digitalno izdanje i eklektični nastavak zvučne avanture u koju su se L.H.D. upustili.
Oba singla snimljena su u Sunday Studios u ožujku 2019. godine tijekom snimanja demo verzija pjesama za album prvijenac Off The Grid, koga L.H.D. najavljuju za početak 2022. godine.

više na facebooku

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.