• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

STUDENI 2021.
PUSČPSN
15
1012
17
23
     
       

ProgramPETAK 15.10.2021. • VRATA 19:00 • POČETAK 20:00 • UPAD 40/50 KN

RASPRODANO: GARAGE R'N'R GIG

Mjesto događanja: Močvarna terasa

EROTIC BILJAN AND HIS HERETICS (Zagreb)


upad u pretprodaji: 40 KN, na dan događanja na blagajni kluba: 50 KN

Koncert je rasprodan. Karata više nema u pretprodaji i neće ih biti na ulazu u klub.

Covid putovnice nisu potrebne.
Koncert je sjedećeg tipa.
Zbog epidemioloških mjera vodimo pisanu evidenciju posjetitelja pa vas molimo da dođete prije početka koncerta kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak koncerta.
Močvarna terasa otvorena je svakim danom od 17 do 24 h osim u slučaju najavljenih programa s naplatom ulaznica (provjeri na mochvara.hr).EROTIC BILJAN & HIS HERETICS (Zagreb)
Web: Facebook, Youtube

U petak, 15.10., u Močvaru stiže screamadelic garage rock'n'roll bend Erotic Biljan & His Heretics!

Heretici su započeli karijeru svirajući "sixties garage punk" standarde, a nakon početnih odsviranih koncerata, logičan potez bio je stvaranje vlastitih pjesama i vlastitog stila. Tako su, čak i prije izdavanja službenog albuma, prosvirali Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Njemačku, te dijelili pozornice sa poznatim bendovima poput MC5/DKT, QOTSA, Supersuckers, The Cynics, The Fuzztones, The Nomads, Juliette And The Licks, Horrorpops, Meteors i mnogim drugima.

Poznati po svojim urnebesnim i eksplozivnim nastupima, tutnjajućom ritam sekcijom, zaraznim melodijama i moćnim rifovima, Heretici nastavljaju pohod po klubovima i festivalima, naglašavajući žive svirke kao najvažniji element njihove muzike.

Od zadnjeg koncerta Heretika u Zagrebu u legendarnoj Jabuci prošlo je više od godinu i pol, što znači da je krajnje vrijeme da svi stari rokenrol frikovi, i oni mladi koji bi to željeli postati, a željni su staromodnog rokenrola i garage punka, glasne gitarske baraže i ubitačnog ritma, dođu i zadovolje svoje iskonske porive za znojenjem i probijanjem ušiju!

više na facebooku

Slični događaji

ČET 24.03NOISE ROCK KONCERT: A PLACE TO BURY STRANGERS Više
NED 03.04STONER, PSIHODELIJA I ŽESTOKI RIFOVI: NAXATRAS, PUTA VOLCANO Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.