• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

LISTOPAD 2021.
PUSČPSN
14
20
253031
       

ProgramPETAK 17.09.2021. • VRATA 19:00 • POČETAK 20:00 • UPAD 30/40 KN

RASPRODANO: METAL GIG

PALE ORIGINS (Zagreb), MBURNS (Crikvenica/Rijeka)


upad u pretprodaji: 30 KN, na dan događanja na blagajni kluba: 40 KN

Koncert je rasprodan. Karata više nema u pretprodaji i neće ih biti na ulazu u klub.

Koncert je sjedećeg tipa i broj ulaznica je ograničen.
Zbog epidemioloških mjera vodimo pisanu evidenciju posjetitelja pa vas molimo da dođete prije početka koncerta kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak koncerta.
Močvarna terasa otvorena je svakim danom od 17 do 24 h!

Ulaznice u pretprodaji potražite na prodajnim mjestima Entria.Koncert je sjedećeg tipa i broj ulaznica je ograničen.

PALE ORIGINS (Zagreb)
Web: Facebook, Youtube

U petak, 17.9., dolaze nam Pale Origins, moderni peteročlani metal bend nastao početkom 2016. godine te MBurns, četveročlani metal bend iz Rijeke osnovan 2006. godine!

Pale Origins iza sebe ima mnoštvo nastupa, uključujući i dvije europske turneje kada se počeo definirati i identitet benda. To je rezultiralo izdavanjem prvog full-length albuma “Shoganai”, koji je svijetlo dana ugledao u travnju 2020. godine. S obzirom na to da ga nisu imali priliku promovirati, možemo ga očekivati u glasnom i žestokom izdanju jer momci zadnjih godinu i pol nisu stagnirali, već su trud i vrijeme uložili u vježbanje setliste i istovremeno radili na novim materijalima.

MBURNS (Rijeka)
Web: Facebook, Youtube

Deset godina stariji MBurns, od svog je osnutka odsvirao brojne klupske i festivalske nastupe diljem Hrvatske, kao i one izvan granica (Slovenija, Engleska, Bosna i Hercegovina). 2011. godine bend izdaje svoj prvi istoimeni album i EP s obradama nazvan "From Cover To Cover". Nakon poduže diskografske pauze, krajem 2017., MBurns izdaje svoj drugi album "More To Life Than This", a nedavno izbacuje i single "The Rapture" kojim najavljuje novi materijal.

Pozivamo sve ljubitelje žestokog zvuka da na vrijeme nabave svoje ulaznice jer je kapacitet ograničen i pridruže nam se u Močvari 17.9.!

više na facebooku

Slični događaji

ČET 03.03BLACK METAL GIG: REVENGE, MISTHYRMING, ULTRA SILVAM, EMBRACE OF THORNS Više
Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.