• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

LISTOPAD 2021.
PUSČPSN
14
20
253031
       

ProgramUTORAK 21.09.2021. • VRATA 20:00 • POČETAK 20:00

SWAMP TIKI NIGHT

Mjesto događanja: Močvarna terasa

DJ TIKISONIC (Zagreb)


upad: 0 KN

Covid putovnice nisu potrebne.
Močvarna terasa, od sad proširena na nasip, otvorena je svakim danom od 17 do 24 h.Coctail masters: GYR (Zagreb) & NIXXXOLA (Zagreb)

71% Zemljine površine prekriva voda, od čega 30% zauzima Tihi ocean ili Pacifik. Ovaj postotak je u trajnom porastu pa će se tako do 2050. godine ispod razine najvećeg među oceanima naći i dobar dio od 10 000 polinezijskih otoka koji u ovom trenutku još sramežljivo vire iz njega. A upravo se u tom tropskom raju, gdje relativna vlažnost dostiže i visokih 90%, krije ishodište Tiki kulture - izmaštane opsesije svime egzotičnim i dalekim koja je sredinom prošlog stoljeća poharala američku srednju klasu u potrazi za ispunjenjem snova o boljem životu.

Plastične palme, ukrasi od bambusa, drveni totemi s čudnim facama, egzotična suzvučja Lexa Baxtera ili Martina Dennyja, i možda najvažnije od svega - kokteli zavodljivih imena, predstavljali su tada dokonim američkim službenicima ono što zagrebačkim punkerima u naponu puberteta znači plastična boca bambusa na klupi u parku pored kluba - alternativnu stvarnost ljepšu, šareniju i nabijeniju mistikom od stvarne stvarnosti koja je u 98% slučajeva dosadno sranje.

A kako nas je veliki hit grupe Soma Dollara još prije 18 godina uvjerio da je Zagreb Amerika u malom, vrijeme je da i mi konačno dobijemo svoju Tiki oazu! I gdje boljeg mjesta za to nego na mističnoj obali Save, u klubu znakovitog imena Močvara, u neposrednoj blizini skladišta egzotičnog raslinja gradskog poduzeća Zrinjevac!?

Osjetite se i vi kao veliki kahuna uz ponudu zamamnih koktela velemajstora Jasmina (naš favorit je Muddy Tai - 72% rum, 21% sok od limete, 7% savski mulj), ugodite sebi uz glazbeni ugođaj iz rukava DJ Tikisonica (41% surf, 34% mambo, 25% soul) te bez stida podignite relativnu vlažnost tijela svoje partnerice na još do jučer nezamislivih 112%!

više na facebooku

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.