• A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

LISTOPAD 2019.
PUSČPSN
1
8
17
212327
2829   
       

ProgramSUBOTA 01.06.2019. • VRATA 19:00 • POČETAK 20:00 • UPAD 40/50 KN

U GORI RASTE NOVI KROV

CINKUŠI (Zagreb), PICKSIEBNER (Zagreb)


upad u pretprodaji: 40 KN, na dan događanja na blagajni kluba: 50 KN

Kupi ulaznicu online

Ulaznice u pretprodaji potražite na prodajnim mjestima Entria.S.O.S. RISNJAK - U GORI RASTE NOVI KROV naziv je dobrotvorne radne akcije i prikupljanja novčanih i materijalnih sredstava za popravak krova na planinarskom domu Risnjak. Stradao je u posljednjoj oluji koja je nedavno zadesila Medvednicu. Jedno deblo palo je na sjevernu stranu, a drugo na zapadnu stranu krova i probilo u prostorije doma. Kiša je napravila štetu unutar gornjih prostorija, stradale su i klupe, stolovi te prozor.

Gotovo svo drveće i granje uklonjeno je što je bio prvi korak u saniranju nastale štete. Pomogli su prijatelji planinari ponaosob, a u skupljanju donacija svoj doprinos do sada su dali društvo HPD Zanatlija, Pivovara Medvedgrad, članovi bendova Film Musik Orkestra, Migrant Worker te Krešo Oremuš. Pokrpan je dio krova pokriven crijepom, a zapadni limeni dio trenutno je prekriven najlonom.

Neophodna je zamjena kompletnog zapadnog krova kako u slučaju kiše i vjetra ne bi došlo do dodatnih oštećenja. Limarija Sebastijan obećala je pomoći, a pomoći možete i vi kupnjom ulaznice (ili više njih) za benefit koncert pod nazivom S.O.S. RISNJAK – U GORI RASTE NOVI KROV. Nastupaju članovi bendova Cinkuša, Picksiebnera, Darko Rundek, pjevačice Andreja Kurelec Košavić i Marica Mateja Lanović te Ana Kovačić na saksofonu i Igor Pavlica na trubi.

Zahvale:
Jiggy - MD Partner, Tomislav Fiket – Bad Habit i ZAMP-u na sudjelovanju, organizaciji i sponzoriranju koncerta.

A, AKO I NISTE U MOGUĆNOSTI DOĆI, SVEJEDNO KUPITE KARTU - POKRPAJMO KROV ZAJEDNO! 

Koncert je organiziran u suradnji sa HDS ZAMP-om.

više na facebooku

Slični događaji

SUB 15.02POWERTRIP TOUR: MONSTER MAGNET Više