• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

KOLOVOZ 2021.
PUSČPSN
1
2345678
1011131415
16171819202122
23242526272829
3031     

ProgramSRIJEDA 16.09.2020. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00

VRELO ZVUKA & JAZZ U MOČVARI

Mjesto događanja: Terasa Močvare

GUNGULA (Zagreb)


upad: donacije

Broj mjesta je ograničen.
Rezervacije: 01 6159 667NAPOMENA: Zbog izvanrednih prilika i propisanih mjera opreza prisiljeni smo prilagoditi se okolnostima. Zbog malog kapaciteta zahtjeve za akreditacije ne primamo. S obzirom na dosadašnji drugačiji način funkcioniranja koncerata molimo vas za razumijevanje. U slučaju bilo kakvih nejasnoća pišite nam na pr@mochvara.hr. Hvala!

Za sredinu radnog tjedna i predah od obaveza, donosimo vam Gungulu, zagrebački swing i gypsy-jazz sastav!

Uz dio matične Gungule koju čine Matilda Fatur (kontrabas), Sonja Domitrović (saksofon), Margareta Sinković (violina), Duga Bavoljak (truba) i Laura Tandarić (udaraljke), ovaj put će se na pozornici pridružiti i drugi glazbenici čime će Gungula ostvariti svoj dosad najprošireniji sastav. Oni su redom Ivan Luić (gitara), Dario Fadljević (gitara), Miroslav Gavranić (klarinet), Benjamin Lamza (tenor saksofon) i Ivan Marincel (trombon).

Čekaju vas dva sata materijala, mnoštvo improvizacije i odlična energija, a ako ste vješti u vintage plesovima (uz 2 metra razmaka), ponesite i svoje plesne cipele!

GUNGULA (Zagreb)
Web: Facebook, Youtube

Gungula je mnogočlani mladi jazz band stacioniran u Zagrebu. Gungula najviše voli svirati swing, gypsy i sve zvučno brazilsko. Broj članova Gungule ovisi o vremenu, prostoru i vrsti glazbe koja se odluči svirati, no na svakoj gaži naći će se barem jedna gitara, kontrabas, violina i poneki puhači instrument. Sastoji se od nekoliko djevojaka koje jazz glazbu vole više od uobičajene buke svakodnevnog života i koje su spremne žrtvovati svoje vrijeme i tišinu kako bi svirale istu. Gungulin najdraži hobi je mijenjati se za instrumente u smjeru kazaljke na satu, a kad odraste voljela bi napraviti puni krug. Instrumentima. Možda i obrnuto od kazaljke.

više na facebooku

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.