• A
  • A
  • A
  • A
  • A
  • A

Kalendar

LIPANJ 2021.
PUSČPSN
1
2227
28    
       

ProgramNEDJELJA 04.07.2021. • VRATA 20:00 • POČETAK 20:00

KUM - KAZALIŠTE U MOČVARI

SEDMO DRŽAVNO PRVENSTVO HRVATSKE U SLAM POEZIJI


upad: 0 KN

Preuzimanje besplatnih ulaznica kreće u subotu, 3.7., u 10 sati putem linka koji ćemo uskoro objaviti. ️Sedmo državno prvenstvo Hrvatske u slam poeziji održati će se 4. srpnja 2021. u klubu Močvara u Zagrebu s početkom u 21:00 sat. Događaj organizira udruga DADAnti (Split) u suradnji s udrugom URK (Zagreb).
Na natječaj se može prijaviti bilo koji punoljetan državljanin RH. Kandidate ocjenjuju 3 volontera iz publike i 3 člana stručnog žirija. Svi ocjenjuju s ocjenama od 1 do 5.
Kandidate nećemo ograničavati nikakvim pravilima. Publika i žiri glasuju prema osobnom senzibilitetu.

Pobjednik prvenstva dobiva besplatno putovanje i plaćen hotel i hranu na europskom prvenstvu u slam poeziji koje će se održati 2023. 2022. putuje prošlogodišnji pobjednik Hrvoje Mimica. Dio troškova putovanja dodjeljuje udruga DADAnti a dio daju organizatori europskog prvenstva, naknadno, nakon povratka u Hrvatsku.

Prije prijave guglajte o slamu. Izvedba bi trebala trajati do 3 minute (na europskom prvenstvu su strogi kod poštivanja ovog pravila). Ukoliko kandidat znatno probije vremensko ograničenje voditelj programa ga zaustavlja u daljnjem nastupu.
Kandidati koji se natječu za nagradu moraju unaprijed (do 5. srpnja) voditelju programa (Mario Kovač) dostaviti: ime i prezime, OIB, adresu prebivališta (onu na kojoj je prijavljen u Poreznoj upravi), kontakt telefon, e-mail adresu i 3 pjesme te kraći životopis na hrvatskom i engleskom jeziku. Prijave poslati na mail: dadajihad@gmail.com.

Izazov: Svi koji se ne žele natjecati za nagradu mogu nastupiti van konkurencije te nam dokazati kako su oni u biti najbolji, ali ne žele trošiti državni novac na besplatna putovanja. Njihov nastup neće biti ocjenjivan, niti moraju unaprijed poslati prijavu.

Stručni žiri: Mario Kovač, Franko Bušić i Zdenko Franjić
Voditelj projekta: Franko Bušić

Ukoliko se prijavi manji broj kandidata ostavljamo mogućnost da kandidatima budu isplaćeni i putni troškovi do Zagreba i to na način da kandidatima iz Splita troškove plaća udruga DADAnti, a kandidatima iz drugih gradova udruga URK.
Kandidati će o eventualnoj isplati putnih troškova i načinu isplate biti obaviješteni nakon sastavljanja konačnog popisa 5. srpnja.
Očekujte i besplatana iznenađenja.

Državno prvenstvo Hrvatske u slam poeziji i ove godine se održava uz financijsku podršku Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

više na facebooku

Močvara koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice.